Titel WorkshopVakmanschapsroute PIE, hoe dan verder???
OmschrijvingBinnen de regio Noordoost-Brabant is in samenwerking met bedrijven, MBO, vakscholen en VMBO een opzet gemaakt voor de vakmanschapsroute-PIE. Dit alles binnen ToptechnieknoB. Maar zitten we op het goede spoor EN wat kan een leerling er daarna mee op het MBO. Wat biedt het hem/haar extra? Tegelijk ook de diverse techniekprogramma’s die in de technologieroute en Tech-Havo routes worden aangeboden tegen het licht houden en er samen van leren.
WorkshopleiderPaul Jansen
DoelgroepVMBO- en Havo-docenten die input willen geven op het programma en mee willen denken in de zoektocht die we ingeslagen zijn.
Maximaal aantal deelnemers25
In deze workshop leer jeHet is 2 richtingenverkeer. Je hoort en leert vanuit ToptechnieknoB hoe we aan de slag zijn gegaan en kunt dat mogelijk meenemen naar je eigen situatie. Tegelijk hopen wij ook input te krijgen om het PIE programma en verwante technische doorstroomprogramma’s eens op te schudden en binnen Sterk Techniekonderwijs verder door te ontwikkelen.
WerkvormenPresentatie, gevolgd door groepsopdrachten vanuit diverse keuzevakken. Afgerond met korte pitch.
Voorkennis of voorbereiding/benodighedenInlezen in de brochure “Zo doen we dat”, zodat e.e.a al wat duidelijker is en daar minder workshoptijd voor nodig is.
https://www.orionscholen.eu/wp-content/uploads/2019/09/TiBNoB-magazine-30-juni-2016.pdf
Copyright © 2021 · Designed by Weij Reclamestudio