Klik hier voor info en presentaties van sprekers/workshopleiders op 4 oktober 2019 

Bekijk hier een korte impressie van de opening van de dag op de 5 locaties en de video-impressie van de O2-dag op het SCE Henegouwenlaan!

Op VRIJDAG 4 OKTOBER 2019 organiseert ORION voor de tweede keer een studiedag voor vaksecties en OOP-teams. Acht ORION-scholen met in totaal zo’n 1900 medewerkers nemen hieraan deel. Op 5 locaties wordt een programma aangeboden: 

  • voor de talen secties op de sector havo/vwo van het Udens College, Kennedylaan 22B in Uden (eventueel parkeren aan de Schepenhoek 203 of op het parkeerterrein van winkelcentrum Den Drossaard);
  • voor  de science secties  en de TOA’s op het Stedelijk College Eindhoven, locatie Henegouwenlaan;
  • voor de maatschappijvakken en leidinggevenden op de locatie Olympia van het Christiaan Huygens College aan de Botenlaan 38 in Eindhoven (parkeren aan de Rijstenweg, voor meer info zie het dagprogramma Maatschappijvakken/leidinggevenden). 
  • voor de secties LO/creatief/praktijk en verzorging,  de beroepsprofielen bovenbouw vmbo en het praktijkonderwijs op het Elde College in Schijndel (ingang Kapittelpad; parkeren aan de Schootsestraat 43a of bij de Dioscuren aan de Bunderstraat (gedeeltelijk blauwe zone)); 
  • voor OOP op het Frits Philips Lyceum aan de Avignonlaan in Eindhoven.

Meer informatie over de verschillende programma’s is te vinden op de links hieronder (klik op de foto van de betreffende locatie).
De programma’s zijn samengesteld door een voorbereidingsgroep van docenten en OOP van verschillende ORION-scholen en twee leden van de ORION stuurgroep Kwaliteitszorg. De basis voor de programma’s zijn de vragen en wensen van secties en OOP-teams, die op de scholen zijn opgehaald in een inventarisatieronde in het voorjaar.
Deelnemende ORION-scholen: Stedelijk College Eindhoven, Cambium College, Udens College, Voortgezet Onderwijs Best Oirschot (Heerbeeck College en Kempenhorst College), Willibord gymnasium, Christiaan Huygens College,  Elde College en ds Pierson College.  

CHC OLYMPIA: Maatschappijvakken & leidinggevenden/ kwal zorg


ELDE COLLEGE: LO/creatief, praktisch, vmbo beroepsgericht, PRO

 

UDENS COLLEGE HAVO/VWO: Talen

 

SCE HENEGOUWENLAAN: Science & Toa’s

FRITS PHILIPS LYCEUM: OOP

Copyright © 2021 · Designed by Weij Reclamestudio