Regie op je professionele ontwikkeling

Het begint met de vraag of je op de juiste weg zit. Bedenk waarom je nu doet wat je doet. Je bent ooit gaan studeren, had toen een bepaalde gedachte bij je toekomst, van daaruit ben je aan de slag gegaan. Gedurende je loopbaan ontwikkel jezelf. Het is goed om regelmatig stil te staan bij je keuzes en of je nog op de juiste weg zit. Sta daarvoor eerst stil bij de huidige stand van zaken. Wat doe je nu? Stel drie prioriteiten van wat je wil, ofwel bepaal wat je waarden van nu zijn en durf te dromen over hoe je graag wilt dat jouw werkleven eruit ziet. Voed je zelfvertrouwen. Doe onderzoek hoe je je droom kunt verwezenlijken.

De regie op je professionele ontwikkeling kan beginnen bij het ORION Professionaliseringsportaal. Hierin vind je diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de richting die bij jou past. Thema’s die aan bod komen zijn: professionaliseren, oriënteren, veranderen, dialoog & samenwerken en vitaliteit & werkplezier. Je vindt tips op het gebied van opleidingen, tests, boeken, interessante links etc.

Onderstaand een link om rechtstreeks door te gaan naar het portaal. Na een eenmalige registratie ontvang je een welkomsmail om vervolgens in te loggen op het portaal. Belangrijk: Voor de registratie is het van belang dat je het werk-mailadres gebruikt dit in verband met het geven van toegang tot het portaal en de veiligheid.

Naar het ORION Professionaliseringsportaal

Copyright © 2020 · Designed by Weij Reclamestudio